Het alternatief in de Utility markt!

Welke alternatieven zijn er in de utility markt met betrekking tot SAP en salesforce.com consultancy? Proces Training? Trusted Advisory? In de Gas, Water, Energie markt wordt vaak gekeken naar de grotere spelers. Niche kennis is vaak nodig. Denk aan de BOL processen, verhuisprocessen en specifieke utility facturatie processen, meter standen en slimme meters.

Wij bieden een alternatief met jaren lange ervaring in de utility sector. Spiegel voorhouden? Review van uw processen of systeem? Extra kennis opdoen aan de hand van maatwerk training? Support Pack upgrade? Neem contact met ons op! Klik hier

De specialist in de energie markt van morgen.

Nu al is Utility4you bezig met automatisering voor de energiemarkt van morgen. We participeren op trajecten waar de UMIG 6.0 regels in Belgie worden gerealiseerd. De daarbij behorende process verbetering en optimimalisatie daarvan is een voorwaarde waar Utility4you zich momenteel bij EDFLuminus hard voor maakt.

Deze voorsprong zorgt bij de implementatie van UMIG 6.0 dat de doorlooptijd wordt verkort. Daarnaast wordt een nieuw CRM systeem gekozen en geimplementeerd in het huidige landschap. Hierbij wordt een naadloze integratie gemaakt naar SAP IS-U en teven naar alle app's en ander online en mobility toepassingen.

Meer weten voor uw UMIG 6.0 implementatie? Neem contact met ons op.

 

 

Integratie | De Specialist in SAP IS-U en CRM

Utility4you – onderdeel van Protege Consultancy - beschikt over consultants met ruime ervaring in de energiesector en aanverwante organisaties.

Met hun gedegen expertise werken zij als resultaat- en klantgerichte professionals die volledig op de hoogte zijn van de actuele brancheontwikkelingen. Zij adviseren vanuit de specifieke wensen en behoeften van de klant. Met name de integratie tussen SAP IS-U en SAP CRM blijkt in de praktijk niet altijd even vlot te verlopen. Wij hebben experts in huis die met name op dit vlak van integratie de diepte induiken! Challenge, Advise, Succeed is ons motto. Integreren tussen SAP CRM en SAP IS-U is ons vak!

Applicatie Consultancy

Business Consultancy